Genç Memur-Sen'den geleceğe katkı

Genç Memur-Sen

Genç Memur Sen Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından eski genel başkan merhum Mehmet Akif İnan adına kurulan hatıra ormanına 2 bin 2100 adet fidan dikildi.

Fidanlar toprakla buluşturuldu

Genç Memur Sen Kırıkkale İl Başkanlığı Memur Sen`in Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan`ın adını taşıyan Hatıra Ormanı kurdu. İl Başkanı Murat Memiş; Memur Sen`in Kırıkkale`de bulunan 6 bin 500 üyesi olduğunu "Her üye için bir fidan" sloganı ile ilk etapta 2 bin 100 adet fidan dikildiğini söyledi. Memiş; “Memur Sen`in gençleri olarak Medeniyet Sendikacılığı anlayışımızın bir gereği olarak oluşturduğumuz ve Kurucu Genel Başkanımız Güzel İnsan Merhum Mehmet Akif İnan abimizin adını taşıyacak olan bu Hatıra Ormanındaki fidanlar nasıl bir gün büyüyüp ağaç olacaklarsa, aynı şekilde Mehmet Akif İnan`ın açtığı bu yolda yürüyecek, büyüyecek ve bu değerleri geleceğe taşıyacağız” dedi.

 

Hatıra ormanı

Memiş, “Hakkı savunan Memur Sen`in gençleri olarak Haktan yana haklı mücadelemize devam ederken, biliyoruz ki insana ve doğaya yapılacak her yatırım gelecek nesillere yapılan yatırımdır. Bizim medeniyetimiz de “salih evlat bırakmak”, “faydalı ilim bırakmak” ve “hayırlı amel bırakmak” özendirilir ve bunun gereği yapılır. Biz, bu ormanla hayırlı bir eseri şehrimize, insanımıza, gelecek kuşaklarımıza bırakıyoruz.  Bu ormanı hayırlı bir amel olarak görüyoruz” şeklinde konuştu  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ